V současné době celostátní porota hodnotí webové stránky a elektronické služby měst a obcí, které zvítězily v krajských kolech.

Bylo také ukončeno přihlašování do soutěže o nejlepší turistické prezentace na webových stránkách měst, obcí, krajů, regionů, organizací destinačního managementu a webových prezentací turistických atraktivit. Také zde práci zahájí celostátní porota.

Věříme, že po zklidnění současné situace se uskuteční slavnostní ceremoniály v krajích, kde k tomu nemohlo dojít. Termíny budou postupně zveřejněny a finalisté o nich budou včas informováni. Předání cen vítězům v celostátním kole ve všech kategoriích se uskuteční na podzim. O přesném místě a termínu konání budeme informovat na www.zlatyerb.cz.

Spolek Český zavináč vydal podobně jako v minulých letech souhrnnou brožuru shrnující vše podstatné z 21. ročníku soutěže. Zájemci zde najdou úvodní slovo předsedy podvýboru pro cestovní ruch PSP ČR Jakuba Jandy, kompletní výsledky krajských kol i všech kategorií celostátního kola, postřehy ředitele soutěže a předsedy celostátní poroty Tomáše Holendy i další zajímavosti.